1.jpg
6.jpg
10.jpg
2.jpg

onze LOTIONS

Al onze geparfumeerde lotions zijn geïnspireerd op de originele formules van parfumeur Joseph Lagrange, geboren in 1844 in Amiens, Frankrijk.

12.jpg
9.jpg
3.jpg

Jongen, Joseph was verbaasd over de natuurlijke geuren en kleuren van de bloemen die hem omringden en hij begon heel snel originele parfums te creëren, met bloemige tonen, geïnspireerd door de natuur.

De originele recepten zijn de generaties overstegen en de klassieke lotions uit de Lagrange Perfumery-collectie vervaardigd door Codibel zijn nog steeds actueel. Er zijn parfums van narcissen, violet, lila, lavendel, vanille, lelietje van dalen en natuurlijk de kenmerkende lotion, de "Roma" met oriëntaalse geuren en citrustonen.

De lotions worden met de hand vervaardigd en gemengd, gemacereerd en vervolgens gefilterd door gecomprimeerde papieren filters, zonder chemische middelen. Elke fles wordt individueel met de hand geplukt om te worden gezeefdrukt of gelabeld en vervolgens gevuld met de bijbehorende lotion, om uiteindelijk thuis of in de salon te worden afgeleverd.

7.jpg
5.jpg
8.jpg
11.jpg